Vilka är vi?

Smaka

 

POMPETTE är en dryckeshandel som grundades år 2015 med uppdraget att förse restauranger med hantverksmässiga och okonstlade viner. Vårt utbud baseras på vad vi tycker om att dricka själva, vilket är rena och tidlösa viner som tydligt speglar sitt ursprung. Vi har en förkärlek till Europa och producenterna vi representerar är bönder som arbetar hållbart och levererar viner med mycket energi. 

Små volymer i kombination med hög efterfrågan och ett statligt monopol gör att i stort sett allt kvalitetsvin i Sverige hamnar på krogen. Vi tycker inte det är rimligt att en ska behöva gå på krogen för att dricka gott vin. Vi vill dricka gott vin hemma. Av denna anledning finns POMPETTE Online, en webbhandel där vi förmedlar limiterade lanseringar från vinbönder direkt hem till din dörr.

 

 

Beställ

Vinsläpp

POMPETTE erbjuder limiterade vinsläpp varje månad. Släppen kommer i en blandlåda innehållande 3-12 viner från en eller flera vinbönder. Registrera dig som brevkompis så kontaktar vi dig när det släpps något nytt. Volymerna är alltid begränsade så när en produkt tar slut återkommer den enbart om vi lanserar en ny årgång av vinet.

 

Beställ

Leverans

Vi samarbetar med Airmee och BRING som erbjuder hemleveranser i nästan hela Sverige. Du kommer att kunna beställa fram till söndag kl 24:00 varje vecka och få din order skickad veckan efter, tidigast from fredagar påbörjas leveransen av din order. Du blir kontaktad via sms när din order skickas och du väljer själv en leveransdag som passar och när på dagen du vill ta emot din order. Vill du senarelägga din order så får du kontakta oss efter lagd order.

 

Kostnad

Frakt med Airmee kostar 90kr för en låda. Två lådor kostar 175 kr. Airmee levererar inte i hela Sverige.

Frakt med BRING kostar 175 kr upp till 24 flaskor (4 lådor) och levererar i hela Sverige. Största beställningen du kan göra är på 8 lådor (48fl).

Vill du beställa i större volymer, kontakta oss på hello@pompette.eu

 

Villkor 

För att beställa måste du: 

  • Fyllt 20 år vid beställningstillfället.
  • Beställa i egenskap av privatperson och slutkonsument.
  • Beställa till en svensk adress
  • Acceptera de fullständiga köpvillkoren.

Utöver det gör POMPETTE Online allt det som lagen säger att vi ska göra. Vi betalar svensk alkoholskatt och moms, lyder Skatteverket, den svenska alkohollagstiftningen och allt vad det innebär med att vara distansförsäljare. Vill du lusläsa alla villkor så klicka här. Vi kommer aldrig att sälja bag-in-box eller annat industrivin som innebär en risk för folkhälsan.